30 Ocak 2016 Cumartesi

Lazer Epilasyon Zararlı mıdır?

Nişantaşı Lazer Epilasyon Merkezleri
İstenmeyen tüylerden kurtulmak için kullanılan epilasyon aletleri, tıraş olmak, cımbızla uğraşmak veya ağda acısını çekmek bir süre sonra insanı yorar.Lazer Epilasyon sizin için denemeniz gereken bir çözüm olabilir. Lazer epilasyon, ülkemizde sıkça tercih edilen, çok fazla başvurulan ve başarıyla gerçekleştirilen tedavi yöntemlerinden biridir.

Lazer epilasyonun çalışma prensibi, istenmeyen tüylere karşı köklerinin lazer ışını ile yakılması ve yok edilmesi yöntemine dayanır. 1990 senesinde uygulanmaya başlamıştır ama son senelerde özellikle teknolojinin gelişmesi ile birlikte hem lazer epilasyon fiyatları düşmüştür hem de daha ağrısız ve sızısız bir tedavi yöntemi haline gelmiştir.

Lazer Epilasyon Zararlı mıdır?
Lazer Epilasyon işleminin uygulanmasından sonra orta seviyede bir acı hissedebilirsiniz. Lazer Epilasyonun uygulandığı cildiniz çok fazla hassas değilse lokal anesteziye gerek duyulmaz. Tedavi sonrasındaki birkaç gün cildiniz fazla hassas olabilir ve ağrı yapabilir, bu konuda Lazer Epilasyon Merkezi gibi yerlerden yardım alabilirsiniz. Olası şişlik ve kızarıklıklar için sadece buz ile ağrıyı dindirmek yeterli olabilir. Son olarak minimumda 2 gün güneş ışığından uzak durmanız gerektiği de bilinmelidir.

Yanlış uygulanması durumunda cilte yanmalar ve bozulmalar meydana gelebilir. İşte bu noktada doğru Lazer Epilasyon Merkezi seçmenin önemi bir kez daha ortaya çıkmaktadır.

Lazer Epilasyon için kliniklerde tahmini bir seans sayısı verilerek tüylerinizden kurtulmanız sağlanır. Bu seans sayısı tedavi süreci içerisindeyken artabilir. Bu da lazer epilasyon ücretinde artışa neden olur.

Doğru merkezin seçilmesi, uzman kişiler tarafından uygulanması ve kullanılan lazer teknolojisi bu işlemin sonuçlarına etki etmektedir.

Lazer Epilasyon konusunda daha detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Disqus Yorumları Yükle

0 yorum