30 Ocak 2016 Cumartesi

Genital Siğil Tedavisi Nasıl Yapılır?

Genital Siğil Ameliyatı
Siğil deri üzerinde meydana gelen bir infeksiyon hastalığıdır. Siğil bulaşıcı özellikte bir hastalık olduğu için son derece riskli ve tehlikelidir. Siğil vücudun her bölgesinde çıkabileceği gibi en tehlikeli çeşidi olarak genital bölgede çıkan siğildir. İnsan hayatını tehlikeye atabilecek kadar ciddi sonuçlar doğurabilir.

Genital Siğil Tedavisi
Yukarıda da belirttiğim gibi en tehlikeli türü genital bölgede çıkan siğildir.Siğillerin tedavi edilmesi sürecinde elektrokoterizasyon, salisilik asit, laser kullanılmaktadır.  Laserle yapılan Genital Siğil Tedavisi yüksek oranda olumlu sonuçlar vermektedir.

Laserle genital siğil tedavisinde hasta ağrı duymaz. Genital siğil tedavisinde en etkin ve kesin sonuçlar laserle yapılan tedavidir.Lazer ile siğilin damarları  ve dokusu yakılarak doku yok edilir. Siğil mutlak surette tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır.

Genital Siğil Tedavisi Nasıl Yapılır?
Hastanın detaylı bir muayenesi yapılıp, doktor görüşlerine başvurulur. Doktorun belirleyeceği genital siğil tedavi yöntemi üzerine yoğunlaşılıp hasta bu tedavi yöntemine göre bilgilendirilip hazırlanır.

Steril edilmiş ve hijyenik özel müdahale odalarında tedavi hastaya uygulanmaya başlanır. Hasta ağrı ve sızı duymadığı için kolay bir şekilde sonuçlanan cerrahi operasyondur. Laserle yapılacak müdahalenin yeterli olmaması gibi durumlarda Genital Siğil Ameliyatı tamamen doktor insiyatifi ile yapılır.

Hasta çok kısa bir süre dinlendikten sonra gündelik yaşamına dönebilir.

İzmir Kadın Doğum
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum