19 Nisan 2016 Salı

Akla Zarar Kartlar Oyunu

Akla Zarar Kartlar oyunu geçtiğimiz zaman içerisinde hediye olarak girişimcileri tarafından gönderildi. Oyunu aldığım zaman içerisinde işlerimin yoğunluğu nedeniyle bir türlü oynama fırsatı bulamadık ama oyunun içerisindeki kartları kısım kısım yanıma alıp otobüste/serviste inceledim. Gerçekten kartlarda yazan sorular ve cevaplar mükemmel...

Dün akşam 4 kafadar arkadaş bir araya gelip bu oyunun ilk deneyimini yaşadık. Tek cümle ile oynadığım en iyi kutu oyunuydu.

Hatta Periscope'dan canlı yayın yaparak bizi izleyenleri dahi eğlendirdik.

Akla Zarar Kartlar Nedir?
Bir kutu oyunudur. Kutunun içerisinde kırmızı soru kartları, beyaz cevap kartları bulunuyor. Oyun en az 4 kişi ile oynanıyor ama dilerseniz siz 20 kişi bile oynayabilirsiniz. Oyuna başlarken rastgele birisini kral seçiyorsunuz. Kral 10 adet kırmızı soru kartından birini okuyor ve elinde 10'ar adet cevap kartı bulunan oyuncular soruya en uygun beyaz cevap kartını masaya koyuyor. Kral soru ile birlikte sırayla oyuncuların cevaplarını okuyor. Sorulara verilen cevaplar ile ortaya tamamen eğlenceli bir etkinlik çıkıyor. Kral en beğendiği cevabı seçiyor ve en beğenilen cevabı verene krallığı devrediyor. Oyun oldukça basit ancak eğlencesi büyük :)

Örnek Soru ve Cevaplar!
Oyunu oynarken canlı yayın yapmış olmamızın bir avantajı da geriye dönük kayıtları izleyip kendi kendimize tekrar eğlenebiliyor olmamızdı ancak teknik bir sorun nedeniyle kayıtları bir kaç gün izleyebildik sonrasında kayıtlara ulaşamadık. Sanırım periscope'un bir dezavantajı, bir sonraki yayınımızı youtube veya facebook üzerinden canlı yayın ile yapacağız.

Gelelim oyun içerisinde çıkan sorulara ve bizlerin verdiği cevaplara...

Soru ; ....... Klavuzunu kaybetmem tüm planlarımı alt üst etti.
Cevap-1  ; Açık unutulmuş fermuar klavuzunu kaybetmem tüm planlarımı alt üst etti.
Cevap-2 ; İnsan Kaynaklarından Pınar Hanım klavuzunu kaybetmem tüm planlarımı alt üst etti.
Cevap-3 ; Islak rüyalar klavuzunu kaybetmem tüm planlarımı alt üst etti.

İşte olay bundan ibarettir. Oynarken çok fazla eğlenebileceğiniz bir oyundur ancak en baştan uyaralım. Oyun müstehcenlik içermektedir. Kendi yaşıtlarınızla oynamanız ve kız kıza, erkek erkeğe oynamanız önerilir. Belki kızlı-erkekli ortamlarda hır gür çıkabilir.

Zira en son oynadığımız oyun da hepimizin kız arkadaşları da vardı ve oyunun müstehcen olduğunu hatta yuva yıkan noktalara değebileceğini söylememize rağmen kızlar ısrar ettiler.

Kızlı-Erkekli oynadığımız oyunun soru ve cevabı ise şöyleydi.

Soru ; ............. Karşı cinste aradığım en önemli özelliktir...
Cevap 1 ; Tedirginlik yaratan cinsel tercih itirafı Karşı cinste aradığım en önemli özelliktir
Cevap 2 ; Kucağa oturmak Karşı cinste aradığım en önemli özelliktir.
Cevap 3 ;  Kızartan şaplak Karşı cinste aradığım en önemli özelliktir.
Cevap 4 ; Alt dudak Karşı cinste aradığım en önemli özelliktir.

İşte bu cevabı veren erkeklerin hepsi o gün sevgilileri atıştı, ama sonunda hepimiz eğlenmiş olarak yataklarımıza girdik, günlerdir de üzerinde konuşup gülüyoruz. :)

Akla zarar kartlar oyunu gençlerin bir araya geldiğinde oynayabileceği en eğlenceli kutu oyunudur.

İyi bloglamalar dilerim.
Profesyonel Blogger
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum