14 Mart 2016 Pazartesi

Advanced SystemCare 9.2.0.1106 İndir


Bilgisayar Sisteminizi Gereksiz Dosya, Uzantı ve Uygulamalardan temizleyip hız kazandıran yeni Sistem bakım yazılımı. Bilgisayar Sistem Bakım araçları arasında oldukça başarılı olan Advanced SystemCare’nin, yeni yazılımı 9.2.0.1106 sürümüne güncellendi. Advanced SystemCare bir sistem optimizasyon programını  bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanmaya başlayabileceğiniz bir yazılım olmakla beraber. Windows 10 işletim sistemi içinde desteklenmektedir. Sistem bakım yazılımı, bir süre kullandıktan sonra zamanla ağır çalışmaya başlayan bilgisayarınızı ilk günkü kadar hızlı yapabileceğiniz birçok aracı bünyesinde barındıran bir sistem optimizasyon aracıdır. Advanced SystemCare’i bir tıklama ile karmaşık olan sisteminize bakım ve optimizasyon işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Advanced SystemCare optimizasyon araçları arasında kayıt defteri hatalarını düzeltmeye ve gereksiz dosya temizlemeye yardımcı olan araçlar yer almaktadır. Bu tür hata ve gereksiz dosyalar işletim sisteminizin geç açılmasına ve kapanmasına, bilgisayarınızın komutlara geç tepki vermesine sebep olmaktadır.

Advanced SystemCare sistem optimizasyon aracı ile disk ve kayıt defteri birleştirme işlemlerini de gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede disk performansınız da artmaktadır.
Advanced SystemCare Alet çantası
Advanced SystemCare’nin en belirgin özellikleri arasında, Windows açılışı hızlandırma, Windows işleyişini hızlandırma, tarayıcı koruma araçları tarayıcı eklentisi kaldırma ve engelleme gibi çözümleri bulabilirsiniz.

Advanced SystemCare tarayıcnızı denetler ve ana sayfanızın ve varsayılan arama motorunuzun izinsiz değiştirilmesini engeller. Web internet üzerindeki gezintilerin izlerini otomatik olarak yok eder. Advanced SystemCare bu iyileştirmelerle kalmayıp ayrıca faydalı bir Alet Çantası bölümüne de yer veriyor.

Turbo Güç bölümünü kullanarak oyun veya uygulamalarda bilgisayarınızın performansını yükseltin. Bilgisayarınızın sistem bakımını yapabilmek için tek yapmanız gereken işlem Advanced SystemCare programını indirmek ve kurmak

Advanced SystemCare programını, yazılım ortağı sitesinden ücretsiz olarak İndirebilirsiniz.
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum