18 Ocak 2016 Pazartesi

Online Efektli Video Hazırlama Programı

Video yapma programı
Video ve fotoğraflarınızdan video hazırlama için internetten indirebileceğiniz onlarca program vardır. Siz bilgisayarınıza program yüklemeden, internet üzerinden tamamen online video hazırlamak istiyorsanız bu makalede tanıtacağım Kizoa isimli internet sitesi fazlasıyla işinizi görecektir.

Kullanımı oldukça basit olan Kizoa'da videolarınızdan, fotoğraflarınızdan slayt gösterileri yapma işlemini kolayca yapabillirsiniz.

Kizoa'yı Tanıyalım!
Kizoa internet sitesi film yapma programı, video yapma programı arayanlar için çok faydalı bir araçtır. Kullanımı oldukça basit olan Kizoa'ya üyelik de ücretsizdir.

Online Video HazırlamaÜcretsiz bir şekilde üye olduktan sonra hesabınıza resim ve videolarınızı yükleyerek bir çok işlem yapabilirsiniz. Kolaj düzenleme veya efektli video hazırlama gibi bir çok işlemi hesabınıza yüklediğiniz resimlerle, videolarla yapabillirsiniz. Üstelik aklınızda nasıl bir şey hazırlayacağınıza dair fikir yoksa bile site üzerinde bulunan hazır şablonları kullanarak harika klipler, videolar, filmler ve slaytlar hazırlayabilirsiniz.

Türkçe'de dahil olmak üzere 8 farklı dilde hizmet veren Kizoa kolay bir şekilde istediğiniz düzenlemeleri yapmanızı sağlıyor.

Slayt ve Video Yapma Programı, Kolaj Hazırlama, Video Düzenleme
Amatör yada profesyonel herkesin ihtiyaçlarını karşılayan, kolay ara yüzü sayesinde herkesin rahatlıkla kullanabileceği ve hiç bir program bilgisi gerektirmeden Slayt, Video, Kolaj,Klip yapmanızı sağlayan bir sitedir.

Hareketli ve hareketsiz bir çok kolaj hazırlayabilir, e-kartlar oluşturabilirsiniz.
Hazırladığınız videoları, kolajları, filmleri, slaytları facebook, twitter gibi sosyal ağlarda paylaşarak arkadaşlarınızın da görmesini sağlayabilirsiniz.

Videolarınızın ve slaytlarınızın arkasına müziklerde eklemenize imkan veren uygulama birbirinden güzel şablonları ile bir video düzenleme uzmanı gibi düzenlemeler yapmanızı sağlıyor. 

Hazırlayacağınız videolara yüzlerce efekt ve animasyon ekleyebilirsiniz.

Oluşturduğunuz videoları kendi blogunuzdan veya web sitenizden de paylaşabilirsiniz. Yine site üzerinden bir kaç tık işlemi ile videolarınızı dünyanın en büyük video portalı olan Youtube'a yükleyebilirsiniz.

Hazırladığınız videoları DVD'ye kaydederek arşivleme imkanınız bile bulunuyor.

Kizoa'da hazırlanmış örnek videoyu aşağıdaki playerdan izleyebilirsiniz.



Kizoa'ya sayesinde bilgisayarınıza hiç bir program indirmeden yalnızca internet üzerinden harika videolar hazırlayabilirsiniz. Düğününüzde salondaki ekranlarda gece boyunca oynatılması için slaytlar, videolar hazırlayabilirsiniz. Sevdiğinizin doğum gününde ona el emeği bir hediye sunabilirsiniz. Anılarınızı kolajlayarak ölümsüzleştirebilirsiniz.

Kizoa'yı denemenizi tavsiye ederim.

İyi Bloglamalar.

Disqus Yorumları Yükle

0 yorum