5 Şubat 2016 Cuma

English Park Dil Okulu

İngilizce artık bir lüks olmaktan, ikinci bir lisan olmaktan çıktı ve çok öteye geçti. Artık ingilizce bilmek bir değer değil neredeyse zorunluluk haline geldi. İngilizce bilmeniz hem iş dünyanızı hem de sosyal hayatınızı yakından ilgilendiriyor. Firmalar ingilizce bilen çalışanları tercih ederken, bir toplumda İngilizce bilmemek kusur sayılmaya başlandı.

Çocuklarımız artık çok daha küçük yaşlarda okullarında ingilizce eğitim almaya başlıyorlar ancak ne kadar yeterlidir, bu müfredat çocuklarımıza ingilizce öğretebilir mi oturup ayrıca tartışılması gereken bir konudur. Eskiden ingilizce öğrenmek için bir kaç seçeneğimiz vardı. Büyük metropol bir şehirdeysek ingilizce dil kursları bulabiliyor yada lisede bize öğretilen ingilizceyi pratik yaparak geliştirmeye çalışıyorduk. Ben Yabancı Dil Ağırlık Anadolu Lisesi mezunuyum ancak orada öğrendiğim ingilizce ancak alt yazısız bir film izlediğimde kaba taslak konuyu anlayabilmeme yetiyor. Bir turist ile karşılaştığımda ancak bir kaç dakika sohbet edebiliyorum. Bu benim kişisel sorumsuzluğumdur aslında o dönem benimle birlikte eğitim alan birçok arkadaşım okulda öğrendiklerini dil okullarında takviye yaparak ilerlettiler.

Yetişkin İngilizce Eğitimi
Günümüzde Online İngilizce Kursu ile bilgisayarımızın başından İngilizce öğrenme imkanına sahibiz. Bu konuda oldukça yetkin kurum, kuruluş ve dil kursu var ancak hangisinin size yeteceğini kestirmek güçtür. Bu yüzden Yetişkinlere İngilizce Eğitimi veren dil okullarını tercih etmenizde fayda vardır. Sadece Online İngilizce Eğitimi konusunda kendini yetiştirmiş dil okulları ile çalışmak doğru mudur, tecrübe etmek gerekir. Dil okulu tercihinde Online ve Yetişkinlere özel eğitimler düzenleyen kurumlar daha faydalı olacaktır.
English Park

Yetişkinlere Özel İngilizce Dersleri konusunda 20 yılı aşkın süredir hizmet veren English Park sayesinde akşam derslerine katılarak İngilizce öğrenebilirsiniz. Hem şubeleri hem de online eğitim imkanıyla size bir çok şekilde İngilizce eğitimi verebiliyorlar.

Çocuk İngilizce Eğitimi
Çocuklara İngilizce Eğitimi konusunda da tecrübe ve deneyim sahibi olan English Park çocukların seviyelerine göre eğitimler düzenlemekte ve onlara eğlenceli eğitimler sayesinde İngilizceyi öğretmektedir. Çocukların öğrenme yeteneği biz yetişkinlere göre bir hayli güçlüdür. Artık iş stresi, günlük yaşam yoğunluğu gibi olumsuz etkenlerden dolayı yoğunlaşma veya vakit ayıramama gibi durumlarla karşılaşıyoruz.

Çocuğunuzun İngilizce öğrenmesini sağlarken bunu bir fırsata çevirip, Çocuk ve Yetişkin İngilizce Eğitimi veren Englisk Park'ta çocuğunuzla birlikte İngilizce öğrenebilirsiniz. Hem aynı evde sürekli pratik yapabileceğiniz gibi, çocuğunuzla kaliteli, faydalı ve öğretici vakitler geçirebilirsiniz.
English Park

Burada aldığınız İngilizce Eğitim sonunda TOEFL Sınavı yani Test of English as a Foreign Language Türkçesi Yabancı Dil İngilizce Sınavı'ndan başarı ile geçebilirsiniz. IELTS Sınavı, Uluslararası İngilizce Yeterlilik Sınavı şeklinde açılımı olan bu sınavdan da başarılı sonuçlar alabilirsiniz. TOEFL özel ders, IELTS özel ders seçeneklerinden de faydalanarak direkt olarak sınavda başarı için çalışabilirsiniz.


Disqus Yorumları Yükle

0 yorum