5 Şubat 2016 Cuma

AVM'ler Hakkında Her Şey!

İnternetin hayatımızdaki önemi her geçen gün artarak devam etmektedir. İnternetten yemek siparişleri veriiliyor, teknolojik ürünler satın alınıyor, alış verişler yapılır ve daha birçok işlemi internetten yapıyoruz. Bu bize hem oturduğumuz yerden işlerimizi halletmemizi hem de zamandan tasaruf etmemizi sağlıyor.

Bu yazımızda sizlere çok faydalı bir siteyi tanıtacağım.

AVM Rehberi!
Bu site tüm alışveriş merkezlerini, sinema salonlarını ve mağazalarını bir araya toplayan site. Hafta sonunu veya boş vakitlerimizi geçirmek için en çok tercih ettiğimiz mekanlar artık AVM'ler çünkü AVM'ler içerisinde ihtiyacımız olan her şeyi bulabiliyoruz. Alış veriş için gezerken yorulunca yemek  yiyeceğimiz mekanları, bir mola vermek istediğimizade bir film molası verebileceğimiz salonları, bir ürün alacağımız zaman farklı mağazaları bir arada bulaceğimiz yerlerdir. Hal bölye olunca bir AVM Rehberi ihtiyacı doğdu ve bir girişim sonunda AVM.gen.tr isimli internet sitesi doğdu. Bir Alışveriş Merkezi ile ilgili aradığınız ne varsa bu sitede kolaylıkla erişebilirsiniz.

AVM Haberleri
Türkiye'nin tüm illerinde bulunan AVM'leri kapsayan bu site sayesinde AVM'lerden derlenmiş ve büyük titizlikle hazırlanmış AVM haberlerinden haberdar olabiliyorsunuz. AVM'lerin çalışma saatleri, AVM etkinlikleri, özel günlerde düzenlenen organizasyonları, her şeyi buradaki haberler kısmından takip edebiliyorsunuz.

AVM Kampanyaları
AVM'lerdeki tüm kampanyaları bir arada bulabileceğiniz bir sitedir. Çocuklar için düzenlenen etkinliklerin bilgilerine, AVM mağazalarındaki indirimler, promosyonlar gibi türlü türlü kampanyaların derlenip yayınlandığı AVM Kampanyaları sayfası ziyadesiyle işinizi kolaylaştıracaktır. AVM'lere gitmeden bile AVM kampanyalarından haberdar olabilirsiniz.

AVM Mağazalar
AVM'ler çok fazla mağazanın bir arada bulunduğu yerlerdir ancak bir markaya ait bir ürün almak istiyorsunuz belki de aylarca o ürünü almak için vakit kolladınız, para ayırdınız ama en yakın AVM'ye gittiğiniz de o markaya ait mağazanın o AVM'de olmadığını gördünüz. Tam bir hayal kırıklığı. İşte bu hüsranı yaşamamak için AVM Mağazalar bölümünden gitmek istediğiniz AVM'de o mağazanın olup olmadığını kontrol edebilir hatta o marka ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Hangi AVM'de mağazanın olduğu konusunda bir fikriniz yoksa bu site sayesinde o mağazanın hangi AVM'de bulunduğunu öğrenebilirsiniz.

AVM Sinemalar
Artık sinema salonları tamamen AVM'lere taşındılar. Artık Sinema Salonu şehir merkezinde olur kaidesi yerle yeksan oldu. Sine salonu bilgileri, seans bilgileri, bilet bilgileri gibi çeşitli birlgilerin derlenip yayınlanması sonucu önceden gideceğiniz film hakkında detaylı bilgiye ulaşabiliyorsunuz. İzlemek istediğiniz film için gittiğiniz AVM'nin sinema salonunda o filmin gösterimde olmadığını görme süprizini de yaşamamış oluyorsunuz.

Alışveriş ve Kültür Noktası
Alışveriş ve Kültür noktası sloganı ile yayın hayatına başlayan bir web rehberi portalıdır. Alışveriş Merkezleri, içinde yer alan mağazalar, sinema salonları, etkinlikler, organizasyonlar, çekilişler, kampanyalar hakkında bilgi alabileceğiniz ve tamamen AVM rehberiniz olacak bir sitedir.

Hangi AVM'ye ulaşaım nasıl sağlanır, hangi AVM'ye nasıl gidilir, hangi AVM'nin servisi vardır varsa AVM servis saaleri nelerdir gibi bir çok kolay erişilebilir bilgiyle donatılmış rehber sayesinde işiniz oldukça kolaylaşacaktır.

Siteye ücretsiz üye olarak bir çok özellikten faydalanabilirsiniz. Türkiye'de 400'ün üzerinde AVM var ve hangi AVM'ler iyi, insanlar en çok hangi AVM'leri tercih ediyor ve özellikle şehrinizde bulunan AVM'nin beğenilen yönleri neler, beğenilmeyen yanları neler diğer insanların yaptığı yorumlar sayesinde öğrenebiliyorsunuz. Dilerseniz sizde AVM deneyimlerinizi yorum aracılığıyla diğer insanların faydalanması için kullanabilirsiniz.


Disqus Yorumları Yükle

0 yorum