25 Ocak 2016 Pazartesi

Sevgililer Günü Hediyesi

14 Şubat Sevgililer Günü için geri sayım başladı. Herkes internette sevgilisine alacağı hediyeler için fikir edinirken, akşam iş çıkışı vitrinlere bakmak için, mağazaları gezip hediye seçebilmek için eve geç gidenlerimiz bile var. Halbuki günümüzde internet bir çok işimizi kolaylaştırırken hediye seçmemizi, satın almamızı ve hatta kapımıza kadar getirmemizi sağlarken mağaza mağaza dolaşmak bana biraz yorucu bir iş gibi geliyor. Üstelik benim gibi tüm zamanını içerik üretmek için harcayan bir blog yazarıysanız, boş vakitleriniz kısıtlı ve çok değerliyse o vakit internetten hediye sipariş etmek daha anlamlı hale geliyor.

Sevgililer Günü Hediyesi
Sevgililer Günü Hediyesi diğer tüm özel gün hediyelerden biraz daha farklıdır. Doğum günü, evlilik yıl dönümü gibi günlerin yanına Sevgililer Günü'nü koyduğumuzda kendi nazarımda daha ağır bastığını söyleyebilirim. Çok sevdiğim iki arkadaşım var. Aysun ve Arif 4 yıllık evli, bir oğulları olan müthiş bir çifttir. Arif her özel günde hediye almaya gayret etse de Aysun'un değil evlilik yıl dönümü, değil ilk sevgilli oldukları gün bile umrunda değilken, Sevgililer Günü'ne ayrı bir ehemmiyet veriyor. Sanırım bu konuda kadınlara hak vermemiz lazım. Belki de herkesin kutladığı bu özel günde kendilerini özel hissetmeleri gerekiyordur.

Benim de 1,5 yıllık ciddi bir ilişkim var. Sevgililer günü yaklaştıkça sevgililer günü hediyesi için özel bir o kadar da sevgilimi mutlu edecek hediyeler düşünmeye çalışıyorum. Bunun için neredeyse internette yer alan tüm hediye sitelerini dolaştım.

Hediyemen.com - Sevgililer Günü Hediyesini bulduğum site!
Bir çok hediye satışı yapan site gezdim. Almak istediğim sevgililer günü hediyesinin ilginç, özel bir o kadar da bütçeme uygun olması son derece önemliydi. Bunun için cep telefonum notlar kısmına bir çok hediye fikirlerini not ettim. En sonunda aradığım o özel ve ilginç hediyeyi Hediyemen.com sitesinde buldum.
Sevgililer Günü Hediyesi

Benim sevgilimin bir puzzle koleksiyonu var. Sanırım 50 adet kadar puzzle'ı bulunuyor.  Hediyemen.com sitesi üzerinde 240 parçalı kişiye özel baskılı puzzle hediyesini görünce gözlerim ışıdı. Bu hediye ile aklımdan geçeni söyleyeyim. Sevgilim ile bir çok tatil ve gezilerde çektiğimiz fotoğraflarımız var. Bu fotoğraflardan birini bu puzzle'ın üzerine bastırıp, hediyeyi iş yeri adresime isteyeceğim. Zira eve istersem sevgilimin eline benen önce geçebilir. İş yerinde güzelce 240 parçaya ayırdıktan sonra güzel bir hediye paketi ile sevgililer gününde hediye edeceğim. Parçalanmış puzzle'a dayanamayan sevgilim için ilginç bir deneyim olacak nitekim aldığımız tüm puzzle'ların kutu üzerinde tam boy resimler bulunuyor. Bu defa resmin tamamını görmeden üstelik ikimize ait bir puzzle'ı çözmek zorunda kalacak. Fiyatının da 50 tl altında olması benim bütçem içinde çok sevindirici bir durumdur. :)

Bu hediye sevgilim için unutulmaz bir hediye olacaktır.

Dikkatimi Çeken Başka Hangi Hediyeler Vardı?
Yukarıda bahsettiğim puzzle hediyesini görene kadar siteyi incelerken bazı notlar almıştım. Belki bu notlardan çıkan sevgililer günü hediyesi önerileri sizlerin işine yarayabilir. Sizlere başka hediye fikirleri konusunda yardımcı olabilir.
Hediyemen.com sitesinde kişiye özel tasarlanan ve baskısı yapılan bir çok hediye bulabilirsiniz.

Kişiye özel baskılı yastık, kupa bardak, duvar saati, masa saati, üzeri isim baskılı erkek cüzdanı, üzerinde sevgiliniz ile resminizin bulunduğu ambalajlı çikolata kutusu ve daha bir çok hediye seçenekleri var. Bu özel gün sadece kadınların değil bir o kadar da erkeklerin özel günüdür. Biz erkekler her ne kadar kadınlar kadar belli etmesek de biz de heyecan ve merakla bekliyoruz. '' Acaba sevgilim bana hediye alacak'' diye..

Sevgililer Günü Hediyesi İçin Genel Öneri
Sevgililer gününde hediye almak için iki önemli kriter vardır. Birincisi aldığınız hediye ile sevgilinizi ne kadar tanıdığınızı gösterirsiniz yani onun nelerden hoşlandığını, neleri sevdiğini ve buna göre bir hediye seçimi yaptığınızı beyan edersiniz. İkincisi ise birlikteliğinizi simgeleyen bir hediye onunla birlikte olmaktan mutlu olduğunuzu gösterecektir. Bu sebepten kişiye özel tasarlanmış hediyeleri daha çok tercih ediyor ve öneriyorum. Hatta bu yazdıklarımı sevgilinize hediyeyi verirken söylerseniz daha etkileyici olacaktır.

Hediyemen.com'un Sağladığı Avantajlar
Birbirinden farklı kişiye özel hediyeler bulabilirsiniz.
75 tl ve üzeri alış verişlerinizde ücretsiz kargo imkanından faydalanabilirsiniz.
Sadece sevgilinize değil, annenize,babanıza,kardeşinize, abinize ve arkadaşlarınıza da hediye seçenekleri bulabilirsiniz.
Sipariş ettiğiniz ürünün hatalı çıkması durumunda 7 gün içerisinde iade ederek yenisi ile değiştirebilirsiniz.
Bir çok bankaya ait kredi kartı ile uluslararası güvenlik sertifakaları olan128 bit RapidSSLi Verified by Visa, Master Secure Code, Chip&pin güvenceleriyle güvenli bir şekilde ödeme yapabilirsiniz.




Sevgililer günü hediyesi için başka önerileriniz varsa, yorumlar kısmından yazarak bu yazıya katkıda bulunabilirsiniz.

İyi Bloglamalar
Profesyonel Blogger

Disqus Yorumları Yükle

0 yorum