25 Ocak 2016 Pazartesi

Kuzenim ile FalSepeti.com Maceramız

falsepeti

Hafta sonu İstanbul'dan kuzenim Tunus geldi. Neredeyse 1 yıldır görüşemiyorduk. İşlerden bunalınca bir telefon görüşmesi sonunda atlayıp uçağa geldi. Cuma akşam hava limanından alıp yemeğe gittik ve doğruca eve geldik. Kendisi öyle çok fazla dışarılarda gezmeyi seven birisi değildir. Bildiğiniz ev kuşudur. Evde olduğu zamanlarda da en çok ilgilendiği şey fallardır.

Tunus'a fal baktır, kahve falı baktır, tarot falı baktır deyin başka da bir şey demenize gerek yoktur.

Uzun gece sohbeti her zaman olduğu gibi fallara geldi. Sen internet siteleri ile çok ilgileniyorsun. Falsepeti.com diye bir site var, burada harika bir sistem ile fal bakabiliyorsun dedi. O kadar çok ısrar etti ki, girip inceledim. bu incelemeler sonunda da size bu yazıyı hazırladım. Olur da internetten online olarak fal bakmak isteyenleriniz olursa bu yazıdan faydalanabilirsiniz.

FalSepeti.com - Gelecek Burada!
Açıkça söylemeliyim ki, sloganı basit ama etkileyici bir slogan, '' gelecek burada'' hem iddialı hem de işin özünü yansıtan bir slogan. Site genel itibari ile kolay bir kullanıcı ara yüzüne sahip, herkesin kolaylıkla işlem yapabileceği bir sistem kurulmuş. Ücretsiz üyelik oluşturup çeşitli fal türlerine bakabiliyorsunuz.
fal baktır

FalSepeti.com'da bakabileceğiniz fal çeşitleri şöyledir ; Tarot Falı, Kahve Falı, Yıldızname, Katina Falı ve hatta canlı olarak fal baktırabileceğiniz bir seçenek bile bulunuyor.
10 kişilik canlı fal ekibinden istediğiniz uzman kişi ile falsepeti.com adresi üzerinden iletişime geçip canlı canlı fal baktırabiliyorsunuz. Tunus'un tabiri ile artık kafe kafe gezmeye gerek kalmamış.

Ücretsiz bir şekilde üye olduktan sonra e-mail adresinize gelen  aktivasyon linkine tıklayıp üyeliğinizi onaylamanız gerekiyor.
kahve falı baktır
falsepeti.com

Üyeliğinizi oluşturup onayladıktan sonra üye girişi yaparak fal baktırmaya başlayabilirsiniz.

FalSepeti.com - Kullanıcı Profili
Üye girişi yaptıktan sonra sizi kullanıcı profili isimli bir sayfa karşılıyor. Oldukça detaylı olan kullanıcı profilinde bekleyen fallar, daha önce bakılmış fallar, kazanılan puanlar gibi daha bir çok özellik bulunuyor.
fal baktır

Falsepeti.com - Tarot Falı Deneyimimiz!
Nihayet üyeliğimizi oluşturup üye girişi yaptıktan sonra,tarot falı baktırmak istedik. Tarot falı baktır seçeneğine tıklayıp ilgili sayfaya geldik. Bu sayfada yönergeler sizi kolayca yönlendiriyor. İlk önce yorumcu seçmeniz isteniyor biz İzmirliKatina'yı seçtik çünkü diğer yorumcuların hepsinde 3-5 kişi sıra vardı, İzmirliKatina'da ise 1 kişi vardı önümüzde, ardından 10 adet kart seçmeniz isteniyor. 10 adet kartı seçtikten sonra bir soru sormanız isteniyor. Örnek olarak, ''Yeni evliyim, eşimin ailesiyle sorunlar var, gelecekte bu sorunlar düzelecek mi?'' gibi. Biz ise yeni kurduğum Medya Şirketi ile ilgili başarılı olup olmayacağını merak ediyorduk ve şu soruyu sordum. '' Yeni bir şirket kurdum, şirketim gelecekte başarılı olacak mı?''
falsepeti.com

Sorunuzu sorduktan sonra ödeme sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Ödeme sayfası oldukça çeşitli ödeme imkanları sunan ve gayet güvenli bir sayfadır. Aklınızda bulunsun, ödeme yapacağınız sayfanın güvenli olup olmadığını anlamak için adresin https:// ile başlayıp başlamadığına bakabilirsiniz. Mobil Ödeme, Paypal, Kredi kartı veya hesabınızda biriken puanlarla, kredilerle de ödeme yapabilirsiniz. Ödememizi yaptıktan sonra bir süre bekledik ve sonunda yorumcu İzmirliKatina bize kartlardan gördüklerini yorumlayarak bilgi aktardı.

Uzun bir açıklamada bulunmuştu ama ben kısaca özetleyerek aktarayım.
''İşinize bütün enerji ve tutkunuzla bağlanacaksınız.Üretkenliğiniz Hat safhada olacak ve başarılarınız pekişecektir. İşinizin başarısı sizin başarılı olma azminizle doğru orantılıdır. Gelecekte çok yüksek kazançlara sahip olacaksınız. Ekonomik güç size daha kuvvetli sevgiler de getirecektir.''


...ve böylelikle tarot falı maceramızı tamamlamış olduk.

Falsepeti.com - Sonuç itibari ile değerlendirme!
Falsepeti.com adresinden güvenli bir şekilde fal baktırabilirsiniz. Çok kısa bir süre içerisinde yorumcunun size özel yorumlarına erişebilirsiniz. Biz tarot falı baktırdık dilerseniz, kahve falı, yıldızname, katina falı gibi diğer fal türlerini de tercih edebilirsiniz. 2012 yılından bu yana faaliyet gösteren site kendi alanında en uzman desek yanlış bir şey söylemiş olmayız. 4 yıl az bir deneyim değil sonuçta. Üstelik bu sadece falsepeti.com üzerindeki deneyimleri daha evveliyatı 2005 yılında başlıyor.  İyi bir blog okuruysanız  ve fala meraklıysanız, falsepeti'nin özel blogunda yayınlanan fal içerikli yazılara da göz atabilirsiniz.

İyi bloglamalar dilerim.


Disqus Yorumları Yükle

0 yorum