28 Ocak 2016 Perşembe

Kalıcı Makyaj Nasıl Yapılır?

Kalıcı Makyaj nasıl yapılır? sorusuna cevap vermezden evvel, Kalıcı Makyaj Nedir? onu açıklayalım.

Kalıcı Makyaj Nedir?
Uzmanların kullandığı şekliyle Permanent make up yani kalıcı makyaj doğal pigmentleri cildin üzerine yerleştirme sanatına verilen isimdir.. Tamamen doğal mineral ve bitki özlerinin mükemmel birleşiminden meydana gelmektedir. Kesinlikle yan etkisi görülmez. Steril, hijyenik ve tek kullanımlık iğnelerle vasıtasıyla kişiye özel olarak doğal ve mineral renklerin deri yüzeyinin hemen altına enjekte edilme işlemidir. Uygulama tamamlandıktan sonra epidermis hücreleri ölür ve yenilenir. Pigmentasyon etkisi yaklaşık olarak 3 ile 5 yıl boyunca kalıcı görünürlüğünü korur.

Kalıcı Makyaj Fiyatları
Kalıcı Makyaj Fiyatları işlem için kullanılan sistemin ve malzemenin kalitesine göre değişiklik gösterebilir. Uygulama Merkezlerininde fiyat konusunda tasarrufu vardır. Bunun yanı sıra uygulama bölgesi de fiyatı etkileyen unsurlardandır. Kalıcı Makyaj Fiyatları kişinin fizyolojik yüz yapısına göre, ten rengine göre de farklılık gösterir.

Kaş Kontürü Nedir ve Kaş Kontürü Fiyatları Hakkında Bilgi
Şekilsiz, seyrek ya da belirgin olmayan kaşlara uygulanan işlemin adına aş kontürü denmektedir.Kaş Kontörü işlemini mucize olarak gören kişilerde vardır. Var ama nedir bu kontür işlemi, nasıl uygulanır, ne sonuç verir, ne kadar kalıcı olur merak ediyorsanız cevaplarını internette daha detaylı araştırmalar yaparak bulabilirsiniz. Bu yazımız sadece Kalıcı Makyaj, Kalıcı Makyaj Fiyatları, Kaş Kontürü Fiyatları ve Kaş Kontürü hakkında kısaca bilgi vermek içindir.

Görsel Kaynak ; http://www.balkopugutasarim.com/2014/01/kas-konturu-nedir-nasil-yapilir.html#.Vqomr5qLRNB
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum