28 Ocak 2016 Perşembe

Burun Estetiği Konusunda Bilgiler

Burun estetiği, tıbbi ismi ile Rinoplasti bazı burun sorunlarını gidermek veya buruna farklı estetik biçimler kazandırmak için yapılan cerrahi operasyonlardır.
Burun Estetiği Avrupa Yakası

Burun görünümünün iyileştirilmesi için milyonlarca insan estetik cerrahlarına başvuruyor. Burun Estetiği burnun mevcut görünüm ve fonksiyonlarını iyileştirmek amacıyla burnun kemik ve kıkırdağını yeniden şekillendirilerek yapılan güvenli ve komplikasyonları olmayan bir uygulamadır. Burun Estetiğinin amacı yüzün diğer özellikleriyle uyum sağlamak üzere burna farklı estetik duruşlar kazandırmaktır.

Burnun görünümünü iyileştiren burun estetiği uygulaması genel olarak yüzün görünümünü de iyileştirmek için müdahalelerde bulunabilir. Burun Estetiği yapılan bölümlerin çoğu kısmı gözle görülemeyen burun içi alanlarda yapılmaktadır. Bazı uygulamalarda cerrahi müdahale burun deliklerini birbirinden ayıran cilt alanında da uygulana bilmektedir. Bu müdahale süreçleri içerisinde belirli miktarda kemik ve kıkırdak çıkarılır veya yeniden şekillendirilmiş bir burun oluşturmak üzere düzenlenir. Ameliyat sırasında burun içerisine tampon yerleştirilmişse, ameliyattan sonraki gün bu tampon çıkarılır. Burun ateli çoğunlukla ameliyattan 7 gün sonra çıkarılır. Bu dönemde, yedi gün süreyle ilave olarak burun kanatlarına bant uygulanır ve ardından bu bantlar da alınır. Ameliyat sonrasında oluşan morluk ve şişliğin büyük bölümü çoğunlukla ameliyattan sonraki iki hafta içerisinde kaybolur.

Burun Estetiği Fiyatları
Burun Estetiği Fiyatları müdahale edilmesi için başvuran kişi ile uzman cerrah arasında belirlenen kriterlere göre değişiklik gösterebilir. Kişinin burnunda yapılmasını istediği düzenlemelerin çokluğu, azlığı veya zoruluğu gibi etkenler maliyetin düşmesine veya artmasına etki eder.

Burnunuz yüzünüzle uyum içerisinde olmalıdır.. Eğer burnunuzda göze hoş görünmeyen bir çıkıntı / kemer varsa, burnunuzun uç kısmı aşırı derecede sarkıksa veya burnunuzun fazla kalın veya ince olmasından ötürü burnunuz yüzünüzün geri kalanıyla orantısız görünüyorsa, burun estetiği yani rinoplasti bu sorunların aşılması için en iyiçözümdür. Rinoplasti (burnun yeniden şekillendirilmesi) veya burun estetiği görünümünüzü değiştirerek öz güveninizi arttırabilir ve sağlığınıza olumlu yönde katkıda bulunabilir.

Burun Estetiği Avrupa Yakası
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum