31 Aralık 2015 Perşembe

Yılbaşı Gecesi İçin Kravat Önerileri

Kravat
2015 bitiyor ve biz 2016 yılına giriyoruz. Yeni bir yılın gelmesini eğlenerek kutlamak istiyoruz, hatta aramızda yeni yıla nasıl girilirse bütün bir yılın öyle geçeceğine inanıp en azından bir gece olsun eğlenerek girmek istiyoruz.

Bir çok özel sektör firması da çalışanlarına bu özel günde organizasyonlar yapıyor ve kurumsal bir havada geçiyor. Bende bunlardan biriyim. Şirketimizin yılbaşı eğlencesi şık bir mekanda geçecek ama her gün iş yerinde beraber olduğunuz kişilerle yılbaşına girmek istemeyebiliriz değil mi? O yüzden bir saat kadar şirketimizin etkinliğine katılıp ondan sonra kendi planımızı için ayrılacağız. Ancak şirket konsepti olduğu için, özel bir davet olduğu için takım elbise ile gitmemiz gerekecek. İşte Yılbaşı gecesi, zorunlu olarak takım elbise giyip, kravat takmak zorunda kalanlar ile yılbaşı gecesinin şıklığı yine takım elbise ve kravat ile olur diyenlere dair Yılbaşı gecesine özel kravat önerilerinde bulunacağım.

Kravat, takım elbisenin, klasik giyimin vazgeçilmez aksesuarıdır. Kravatsız giyilen takım elbise özellikle klasik takım elbise ise insanın üzerinde çok salaş durabiliyor. Dar kesim takım elbiseler kravatsız olarak giyildiğinde yine de elle tutulur bir tarafı oluyor ama dar kesimler de kravat ile daha şık hale geliyor.

Eğer resmi bir yılbaşı gecesine davetli iseniz klasik, düz renk, az desen içeren kravatlar, düz çizgiler barındıran kravatlar seçebilirsiniz.

Resmi bir davet değil ama yine siz şıklığın takım elbise ve kravattan geçtiğine kanaat edip kravat tercih etmeye çalışıyorsanız, daha spor, daha bol desenli kravatlar tercih edebilirsiniz. Yılbaşı gecesinin rengi kırmızıdır. Koyu renk bir takım elbisenin içerisine kırmızı düz, kırmızı çizgili, kırmızı desenli kravatlar seçilebilir.

Kravat, seçiminiz ne olursa olsun, saatler gece yarısına saniyeler kalayı gösterdiğinde o kravat ya belinize, ya kafanıza bağlanmış olacak. O yüzden tavsiyelerimizin en iyisi, bu gece için yeni bir kravat alarak, dolabınızda gözünüz gibi sakladığınız kravatları heba etmemeniz olacaktır.

Kravat, Yılbaşı gecesinde sizi en çok fark ettirecek aksesuardır.Sadece erkek için değil, yanınızdaki kadın için de bir hayli önemlidir. Bu yüzden kadınlar yılbaşı gecesi için yanında olacak erkeğe bir kravat hediye ederek geceyi kendi beğeni tarzı ile süsleyebilir.


Disqus Yorumları Yükle

0 yorum