31 Aralık 2015 Perşembe

Yılbaşı Hediye için Hediye Önerisi!

Kravat
Yılbaşında sevdiklerimize yeni yılın gelmesi ile birlikte hediyeler almak isteriz, onların yeni yıla mutlu bir şekilde yüzlerindeki tebessümü görerek girmek isteriz.

Belki de işin çetrefilli kısmı da bu noktada başlıyordur. Hediye almaya karar vermek hem kolay hem de güzel iken ne hediye alacağımıza karar vermekte bir o kadar zordur.

Bir kız arkadaşımın sevgilisine yılbaşında ne hediye alacağına karar verememesi ve ''sen erkeksin, sana ne hediye alınmasını istersin'' diye sorması üzerine bildiğiniz hediye diyarlarında gezinmeye başladım. Alacağımız hediyeyi internetten alacaktık ve çok pahalı bir şey olmamalıydı, bütçemiz kısıtlı ama zamanımız vardı. İşte bu doneler ile birlikte internette ki alış-veriş sitelerinde gezinmeye başladık.

Kış mevsimi olduğu için önce atkı, bere tipi şeyler düşündük ama kullanacak kişinin bu tür aksesuarları sevmediğini öğrenince başka seçeneklere yöneldik.

Akla en mantıklı gelen kravat ve kravat iğnesi seçenekleriydi. Bu seçeneğe yuğunlaştıktan sonra nasıl bir kravat alacağımıza karar vermek kalıyordu, o kadar çok kravat çeşidi vardı ki, kravat seçmek bu kadar zor olacağı aklımıza gelmezdi.

Dar, ince, geniş ve daha bir çok çeşidi ile aklımız tamamen karıştı. Daha derli toplu kravat satışı yapan sitelere yöneldik ve sadece kravat ile iştigal olan bir siteyi tercih ettikten sonra, desenlere göre, modellere göre kararımızı verdik.

Devamlı koyu renk takım elbise giyen esas oğlanımıza kırmızı içinde küçük beyaz kare desenleri olan ince bir daha doğru tabir ile slim fit bir kravat aldık.

Aldığımız kravatı arkadaşım, sevgilisine yılbaşı gecesi verecek, maalesef hediyeyi açtıktan sonra beğenip/beğenmeme anını yüzündeki ifadeden anlayamayacağım çünkü o akşam onlar başka bir mekan da ben başka bir mekan da olacağım.

Ama sıkı sıkı tembih ettim arkadaşıma, memnun kalıp kalmadığını mutlaka yüzündeki ilk ifadeden anlamaya çalış dedim.

Bakalım, yılbaşı tatilimizden sonra iş başı yapınca aldığımız hediye kravat ile ilgili esas oğlanımızın beğenip beğenmediğini öğreneceğiz.

Eğer erkek arkadaşınıza, erkek kardeşinize, abinize, sevgilinize, oğlunuza bir yılbaşı hediyesi almayı düşünüyor ve ne alacağınıza karar veremiyorsanız, kravat seçeneğini mutlaka göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

Kravat bir erkeğin asla hayır diyemeyeceği ve mutlaka ihtiyacı olan bir aksesuardır.



Disqus Yorumları Yükle

0 yorum