20 Nisan 2016 Çarşamba

Spor Dünyası Cep Telefonunuzda


Bir futbolsever misiniz? Yoksa basketbol, tenis veya voleybol gibi spor dallarını daha çok mu seviyorsunuz? Şimdi hem futbol, hem de diğer spor dallarına ilgi duyan tüm sporseverlerin beğeniyel kullanabileceği, ücretsiz bir Android uygulamasını tanıtacağız.

Sporla uzaktan yakından ilgili neredeyse herkesin bildiği bir site olan CanliSkor.com tarafından geliştirilmiş olan Flashscore Türkiye uygulaması maç sonuçlarını öğrenmek veya canlı skor takibi yapmak için birçok açıdan piyasadaki en iyi uygulama olarak ön plana çıkıyor. Her şeyden önce, uygulamanın 28 spor dalına yer vermesi ve 5000’den fazla lig/kupa gibi olağanüstü bir kapsama alanının bulunması uygulamayı benzerlerinden ayırıyor.


Uygulama kullanımı kolay ve oldukça basit bir ara yüzle geliyor: Aradığınız spor dalını veya maçı bulmak sadece birkaç saniyenizi alıyor. CanliSkor Android uygulamasının en önemli özelliklerinden birisi, anında bildirimleri. Bu kadar çok spor dalından karşılaşmaları aynı anda takip etmenin zor olduğunu düşünebilirsiniz, ancak CanliSkor bunun için güzel bir çözüm bulmuş: Hangi spor dalı olursa olsun maçları Oyunlarım bölümüne ekleyerek hem maçları tek ekranda takip edebiliyor, hem de karşılaşmalardaki gelişmelerden anında bildirimlerle haberdar oluyorsunuz. Uygulamada hangi spor dalından ne tür bildirimleri alabileceğinizi belirleyebileceğiniz oldukça gelişmiş bir ayarlar menüsü mevcut. Örneğin, futbolda maç sonucu, ilk yarı sonucu, penaltı ve kartlarda bildirim alabilir; teniste set sonuçlarında bildirim almayı tercih edebilir veya tüm spor dallarında maç başlamadan önce uyarılmak isteyebilirsiniz.


CanliSkor web sitesinin oldukça popüler olduğunu ve birçok sporsever tarafından kullanıldığını daha önce ifade ettik. Eğer bu sitede bir hesabınız varsa, bu hesabınızla uygulamadan giriş yaparak sitede takip ettiğiniz maçları veya favori takım ve liglerinizi uygulamayla anında senkronize edebilir ve bilgisayarda takip ettiğiniz maçları mobilden de takip etmeye devam edebilirsiniz.


Uygulamanın bunların dışında da birçok önemli özelliği bulunuyor. Örneğin; La Liga, Bundesliga, Şampiyonlar Ligi gibi önemli lig ve turnuvalardaki maçları canlı anlatımla takip edebilirsiniz. Futbol, basketbol ve tenis dahil olmak üzere 7 spor dalında maçların canlı istatistiklerini görebilirsiniz. Ayrıca Android tabletiniz varsa, tabletler için özel olarak optimize edilmiş sürümü kullanabilirsiniz.
Bütün bu özelliklere sahip olan bu uygulamanın sadece maç bilgileri ekranının altında ufak bir reklam karşılığında tamamen ücretsiz olduğunu bir kez daha belirtelim. Uygulamayı Flashscore Türkiye adıyla Google Play’de indirebilirsiniz:  http://bit.ly/androiduyg

CanliSkor iPhoe ve iPad sahiplerini de unutmamış. Android uygulamayla aynı özelliklere sahip CanliSkor uygulamasının iOS sürümünü AppStore’dan indirebilirsiniz: http://bit.ly/cskorios
CanliSkor’un mobil uygulamalarının özellikleri hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istiyorsanız, web sitesinin mobil uygulamalar bölümüne göz atmanızı tavsiye ederiz: http://www.canliskor2.com/mobile/

Uygulama Bilgileri
Boyut: 8,3 MB
Sürüm: 2.6.1

Gereken Android sürümü: 2.3 ve üzeri
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum