2 Şubat 2016 Salı

Profesyonel Android Haberler ve Oyunlar

Akıllı cep telefonu piyasasını elinde tutan dünyaca ünlü markalar, bir kaç marka haricinde Andorid işletim sistemini kullanıyor. Ülkemizde her ne kadar bir İphone çılgınlığı olsa da İphone'u kesinlikle kullanmam diyen kesimde az değildir.
AndroHaber.net


Android ve Teknoloji Haberleri
Android ve Teknoloji haberleri için bir çok internet sitesi veya blog mevcut ancak çoğu kopya içerikten, diğer teknoloji sitelerinden devşirilen içeriklerle dolu. AndroHaber.net sitesi Andorid ile ilgili aradığınız herşeyi bulabileceğiniz bir blogdur. Andorid işletim sistemine eklenen yeni özellikler, yeni teknolojik gelişmeler, Android oyunlar, güncellemer gibi bir çok başlık altında özgün ve güncel içerikler bulunuyor.

Android Oyunlar
Akıllı cep telefonuna sahip herkessin telefonuna yüklediği en az bir oyun vardır. Bu oyunlar beklediğimizde sıkıntımızı gidermek için birebirdir. Otobüste giderken oynarız, dişçi de sıramızı beklerken oynarız, tiyatro girişinde kapıların açılmasını beklerken oynarız, her  boş vaktimizde oynarız. Bazıları boş olmayan vakitlerinde bile oyun tutkunu olduğu için elinden bırakamaz. Örneğin bizim Tuncay isimli içerik üretim ekibimizin grafik tasarımcısı, elinde telefonunu alsanız uykusunda bile olsa uyanır o kadar bağımlıdır telefon oyunlarına, sadece telefon oyunlarına değil PC Oyunlarına karşı da tutkundur. Sürekli internette GTA5 hileleri - GTA San Andreas hileleri AndroHaber.net blogu Android oyunlar konusunda da çok faydalı ve bilgilendirici içerikler üretiyor.

AndroHaber.net 2015 yılından bu yana bir ekip tarafından yönetiliyor ve Android üzerine içerikler üretiyor. Ziyaretçilerini faydalı bilgiler sunan makaleler yayınlıyorlar. 

Sizi web tarayıcınızın sık kullanılanlar kısmına ekleyerek, günlük ziyaret edebilecek kadar müdavim edecek bir sitedir. Her gün ziyaret etmekte fayda var çünkü çok çalışkan bir ekiple harika yeni haberler, muhteşem yeni makaleler çıkıyor. 

Şu ana kategoriler altında içeriklere ulaşabilirsiniz.

  • Android Haberler
  • Andorid Oyunlar
  • Android Uygulamalar
  • Android İncelemeler
  • Android İpuçları
  • Android Root


Gibi daha bir çok alt kategori ile özgün yazılar okuyabilirsiniz.

AndroHaber.net sitesi android telefonu olanlara ziyadesiyle faydalı bir kaynak sitedir. Tavsiye ederim, mutlaka ziyaret edin.


Disqus Yorumları Yükle

0 yorum