8 Şubat 2016 Pazartesi

LovePlanet Nedir, Nasıl Kullanılır?

Rusya menşeili ve Rusya'nın en iyi Flört uygulamalarından olan LovePlanet son güncellemesi ile birlikte Türkçe dil desteği de sağlayarak Türkiye'de ki kullanıcılarına da hizmet vermeye başladı.
Flört uygulaması

Birçok istatistik ve verilere göre flört uygulamaları evli, bekar, kadın, erkek ayırt edilmeden herkes tarafından kullanılıyor. Oldukça rağbet gören bu tür uygulamalar da her geçen gün kendini geliştirip daha fazla kullanıcı edinmeyi amaçlıyor.  Akıllı cep telefonları için özel olarak hizmet veren uygulama mağazalarında yüzlerce çeşit flört uygulaması bulmak mümkündür. İşte bu uygulamalardan biris de LovePlanet!

LovePlanet Nedir?
LovePlanet konum verilerinizi kullanarak size seçenekler sunuyor.  0 ile 500 metre mesafedeki kullanıcıları sizin beğeninize sunuyor ve sizden ''Evet'', ''Hayır'' ve ''Belki'' seçeneklerinden biri ile karşınıza çıkan flört adayını değerlendirmeniz sağlanıyor. Eğer karşınızdaki kişi de size ''Evet'' derse arkadaşlık için iletişim kurabiliyorsunuz. Diğer uygulamalardan farklı olarak görüntülediğiniz kişinin resmi altında bir genel profil yazısı görebiliyorsunuz. Siz de kendi resminizin altına istediğiniz iletiyi yazabiliyorsunuz. Tinder Uygulaması gibi çalışan uygulamalardan biridir diyebiliriz. Rusya merkezli ve Rusya'da popüler bir uygulama olması ile Türk Erkeklerinin Rus hayranlığı birleşince uygulamanın Türkiye'de de kısa sürede popüler olmaması için bir neden görünmüyor.
Flört uygulaması

LovePlanet Nasıl Kullanılır?
Akıllı cep telefonunuzun işletim sistemine göre uygulama mağazasından LovePlanet uygulamasını indirip, kurulumun yapılmasını bekliyorsunuz. Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra uygulamanız kullanıma hazır ancak bir kaç bilgi girerek uygulamaya dahil olmalısınız.

Uygulamayı yükler yüklemez karşınıza Rus Kızların veya Rus Erkeklerin çıkacağını sanmayın çünkü uygulama konum üzerinden mesafe verilerine göre size seçenekler sunuyor.

Kısa zaman içerisinde Türkiye'de en çok kullanılan Flört Uygulaması olacağından eminim.
Flört uygulaması


LovePlanet Uygulaması hem İOS hem de Andorid kullanıcılarına hizmet veriyor. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak akıllı cep telefonunuzun işletim sistemine göre uygulamayı indirip hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

İOS kullanıcıları için LovePlanet
Andorid Kullanıcılar için LovePlanet

İyi bloglamalar dilerim.
Profesyonel Blogger

Disqus Yorumları Yükle

0 yorum