19 Ocak 2016 Salı

Sevgililer Günü Hediyesi Önerileri

Tesbih
2016 yılının sevgililer günü yaklaşıyor. Bir aydan daha kısa bir süre kaldı ancak sevgililer şimdiden internette sevgililer günü hediyesi , sevgililer günü hediyeleri, sevgiliye hediyeler, sevgililer gününde ne hediye alınır diye aramalar yaparak fikir edinmeye çalışıyorlar. İşte bu fikir arayışında olanlar için bu makaleyi hazırladım.

İnsanlar böyle bir arayış içerisine giriyorlar çünkü alacakları hediyenin çok özel olmasını, derin manalar içermesini, sevgilisinin mutlu olmasını istiyor. Hal böyle olunca kafa karışıklığı alıp başını gidiyor.

Sevgililer günü hediyesi için iki başlık açmamız en doğrusu olacaktır. Çünkü bu makalenin yalnız erkeklere yada yalnız kadınlara hitap etmesini istemiyorum. Bu sebepten Erkek Sevgiliye Sevgililer Günü Hediyesi, Kadın Sevgiliye Sevgililer Günü Hediyesi şeklinde ara başlıklarımız olacak.

Bazı bloglarda Bayan Sevgiliye Sevgililer Günü Hediyesi başlıkları kullanılmış ancak hanımlar bayan denilmesine kızdığı için ben Kadın Sevgiliye Sevgililer Günü Hediyesi başlığını kullanmayı tercih ettim :)

Kadın Sevgiliye Sevgililer Günü Hediyesi Önerileri
Bir kadına sevgililer gününde kocaman bir buket çiçek hediye etmek artık demode oldu ve kişisel olarak ben böyle bir özel günde kalıcı bir hediye alınması taraftarıyım.

Bir kadına nasıl bir hediye alınır diye biraz zihnimi zorladığımda, internette küçük bir arama yaptığımda Tesbihane isimli internet sitesi ile karşılaştım. İsminde tesbih kelimesinin geçmesi aklınıza sadece erkeklere özel ürünlerin bulunduğu bir mecra olarak gelmesin. Zira hem kadınlar için hem de erkekler için birbirinden güzel ve şık hediyeleri tedarik edebilmek mümkündür.

Tesbihane'de kadın sevgiliye alınacak çok güzel küpeler, bileklikler, yüzükler, kolyeler ve daha nice ürünler var. Gerçekten o kadar çok çeşit arasından tercih yapmak bir başka zorluk ama eminim ki, ziyaret ettiğinizde başka hiç bir yere bakma ihtiyacı bile hissetmeyeceksiniz.

Üzerinde isminizin yazılı olduğu bir yüzük alıp, sevgililer gününde sevgilinize hediye edebilirsiniz. Kadınlar erkeklere göre biraz daha aksesuara önem verdiği için üzerinde sevdiği erkeğin ismi yazılı olan yüzüğü takmaktan büyük mutluluk duyacaktır.
Çok şık kolye çeşitlerinden birini seçerek sevdiğiniz kadının boynunu süsleyebilirsiniz yada bir çift küpe alarak onu mutlu edebilirsiniz. Sürekli kullanacağı ve hep sizden gelen bir hediyeyi yanında bulundurmayı hangi kadın istemez ki.


Saat hediye etmeyi de düşünebilirsiniz. Şöyle gümüş bir saat hangi kadının koluna yakışmaz ki, bence saat çok güzel bir fikir, her saatine baktığında sizin aldığınız hediyeyi, o hediyeyi verdiğiniz andaki mutluluğu düşünerek defaatle mutlu olmasını sağlayacaksınız.

İkiniz için özel olan bir kelimeyi veya işareti içeren bir bileklik hediye edebilirsiniz. Tamamen size özel ve size ait bir aksesuar gerçekten güzel bir hediye olabilir.

Kadınlar için sevgililer günü hediyesi fikirlerinden demode olmayan ve kadınları mutlu edeceğini düşündüğüm hediye çeşitleri bu kadardır. Bu hediye çeşitlerine daha bir çok madde ekleyebiliriz.

Erkek Sevgiliye Sevgililer Günü Hediyesi Önerileri
Sıra geldik erkeklere, bu başlık altına önerilerde bulunmak kolay olacak çünkü kendime ne alınınca mutlu olurum bildiğim için tüm erkeklerinde mutlu olacağı hediye önerilerinde bulunabilirim.

Ben bütün erkeklerin tesbih zaafı olduğuna inanıyorum. Örneğin benim bir tesbih koleysiyonum vardır ve her bir tesbihim kıymetlidir. Onlar için özel bir kutum bile vardır. Her akşam yatarken tesbihimi kutusuna özenle koyar, hepsine bir el sürer ondan sonra yatarım. Sabah uyanıp işe gideceğim zaman yine kutuyu açar ve o an ki ruh halime göre bir tesbih seçip evden çıkarım. Vazgeçilmez aksesuarım tesbihimdir. Tesbih denilince aklınıza öyle elinizde salladığınız bir aksesuar gelmesin, kendinize yakıştırmasını bildiğinizde bir erkeğe en çok yakışan aksesuar tesbihdir.

Bu sebepten bir erkeğe hediye önerileri arasında tesbih ilk sıradadır.

Yukarıda kadınlara alınacak hediyeler arasında saydığımız üzerinde isminiz yazılı bir yüzük erkek içinde ideal bir sevgililer günü hediyesi olabilir.

Yine yukarıda kadın başlığı altında değerlendirdiğimiz kol saati erkek içinde düşünülebilir.

Belki sıradışı gelebilir ama sevdiğiniz erkeğin odasını süsleyecek şık bir tablo da alabilirsiniz. Şöyle büyük ölçülerde ve her baktığında içinin huzur bulacağı bir tablo sevdiğiniz adamın odasına çok yakışacak ve onu çok mutlu edecektir.

Nacizane erkek ve kadın için önereceğim hediyeler bunlardır. Eğer sizinde hediye önerileriniz olursa yorum kısmından yazarak bu yazıya katkıda bulunabilirsiniz.

İyi Bloglamalar dilerim.


Disqus Yorumları Yükle

0 yorum