12 Ocak 2016 Salı

Fast Track ile Pasaport Kontrolünde Sıra Beklemeyin

Pek çok farklı sebeplerden dolayı yurt dışına seyahat ederiz. İş ile ilgili olabilir, turistik amaçlı olabilir, bir yakınımızı ziyaret amaçlı olabilir ya da sağlık için olabilir. Seyahat amacımız ne olursa olsun, uçacağımız firma hangisi olursa olsun pasaport kontrol sırası kaçınılmaz bir çiledir maalesef. Özellikle Sabiha Gökçen Hava alanı, hızlı büyümesi ile birlikte yoğunluğu tam olarak karşılayacak bir sisteme sahip değil maalesef. Bu da pasaport kontrolünde uzun kuyrukların oluşmasına sebep olmakta.

Pasaport kontrolden hızlı geçiş imkanı hiç yok mu peki? Var tabii ki, eğer TEB Platinium kartınız varsa 21 Kasım’a kadar toplam 1500 TL harcama yaptığınızda Fast Track ile sıra beklemeden CIP geçişlerini kullanarak pasaport kontrolünü geçebilirsiniz. Sabiha Gökçen Hava limanında geçerli olan bu uygulama için gerekli olan 1.500 TL harcamayı 21 Kasım’a kadar yapmanız durumunda Aralık ayında sıra bekleme derdiniz olmayacak.


TEB Platinium kartınız varsa ve kampanyadan yararlanmak istiyorsanız HIZLI yazıp 4616’ya mesaj atmanız gerekmektedir. Gelecek olan kod 1-31 Aralık tarihleri arasında Sabiha Gökçen Hava limanında hem gidişte hem de gelişte geçerli olacaktır. Üstelik hızlı geçiş hakkına sahip olduğunuzda yanınızdaki bir misafirinizi de bu imkandan yararlandırabiliyorsunuz.
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum