9 Ocak 2015 Cuma

Bloglara Reklam Veren Siteler

Bu makalemde bloglara reklam veren sitelerden söz edeceğim.
Bildiğiniz gibi bir çok site bloglara reklam vermektedir. Fakat hangisi ne kadar güvenli olduğu biraz tartışılsa da bunlar hakkında pek fazla bilgim yok değerli okurlar.
Bu gün sizlere önerebileceğim güvenilir site olarak Google Adsense ilk sırada geliyor. Eğer reklam almak istiyorsanız Google Adsense'yi şiddetle öneriyorum.


Diğer reklam veren siteler ise;
Gittigidiyor'dan reklam alabilirsiniz. Bu site tık başına 15 kuruş bir ücret ödüyor. Siteye girip gittigidiyor iş ortaklığı programına dahil olabilirsiniz. Kaydınızı gittigidiyor iş ortaklığı programına yaparak reklam almanız mümkün.


Adtriplex reklam yayıncılık sitesi ise yine blogunuza reklam alarak tık başına belirli ücret kazanabilirsiniz.Siteye gitmek için Adtriplex yayıncı ol



Adhood reklam platformu diğer bir ads alternatifi olarak kullanılabilir. Siteye gitmek ve reklam almak için Adhood reklam platformunu kullanabilirsiniz.


Makaleme son verirken bu reklam veren sitelerin reklam ücreti hakkında pek fazla bilgimin olmadığını söylemek isterim. Dilerseniz siz siteleri detaylı inceleyerek kendiniz karar veriniz.

Disqus Yorumları Yükle

0 yorum