4 Mayıs 2016 Çarşamba

Trafficmonsoon Kimlik Onaylatma Nasıl Yapılır ?


     Trafficmonsoon sitesine üye değilseniz, buradan üye olabilirsiniz. Tanıtımını yaptığımız videolu makale'ye buradan ulaşabilirsiniz. (Gmail Kullanarak Üye Olmalısınız)

     Değerli takipçiler TMS (Trafficmonsoon) kısa zaman önce kimlik doğrulama zorunluluğu getirdi ve kimliğimizi doğrulamadan reklam tıklayamıyor, para çekemiyoruz. Gelen yoğun sorular üzerine kimlik doğrulamanın nasıl yapıldığını anlatma gereği duydum.

     Öncelikle bu işlemin herhangi bir risk barındırdığını sanmıyorum ben ve birçok TMS kullanıcısı kimliğini doğrulattı. Ama yinede belirtmem gerekir ki bu işlem sizin sorumluluğunuzda olan bir işlem ve yapıp yapmamak size kalmış.

     TMS kimlik doğrulamasına neden ihtiyaç duydu derseniz, birinci neden yakın zamanda ATM'den para çekebilmek için gönderecekleri kart nedeniyle kimlik bilgilerimize ihtiyaçları var. Diğer bir neden ise açılan multi üyeliklerin önüne geçmek. Yani farklı IP olsa bile her birey sadece bir hesap açabilsin diye.

Trafficmonsoon Kimlik Doğrulaması Nasıl Yapılır ?



     Kimlik doğrulama işlemine geçmeden önce "Edit Profile" ekranından kişisel bilgilerinizi dosdoğru doldurmanız gerekiyor. Nedir bu bilgiler hep birlikte bir göz atalım. DİKKAT !!! : Bilgileri doldururken kesinlikle Türkçe karakter kullanmayın. Türkçe karakterler büyük harfle İ,Ç,Ş,Ö,Ü,Ğ küçük harfle ise ı,ç,ş,ö,ü,ğ şeklindedir. Yani örneğin isminiz IŞIL ÖZGÜROĞLU ise siz Isil Ozguroglu yazmalısınız. İngilizce'de I harfi küçük yazılırken noktalı büyük yazılırken noktasız yazılır buna dikkat edin.


  • First Name : İsim
  • Last Name : Soyisim
  • Middle Name : Eğer çift isminiz yoksa burayı boş bırakın. Kimliğinizde çift isim yazıyorsa yazın
  • Date of Birth : Doğum tarihinizi Ay, Gün, Yıl olarak yazın (AA/GG/YYYY)
  • Address : Mahalle, Sokak, Apartman, Daire, İlçe şeklinde detaylı açık adresinizi yazın
  • State : Buraya ikamet ettiğiniz şehrin adını yazın
  • City : Buraya da aynen ikamet ettiğiniz şehrin adını yazın
  • Country : Buradaki menüden ülkenizi seçin.Türkiye için tabiki  TURKEY
  • Postal Code : Posta Kodunuzu yazın
  • Phone : Cep telefonu numaranızı yazın

     Değişiklikleri kaydetmek için sayfanın aşağısına doğru Transaction Code yazan yere üye olurken size verilen kodu girin (Bu kod para çekerkende lazım oluyor o yüzden kaybetmeyin) ve sonrasında "Update" butonuna tıklayarak değişiklikleri kaydetmiş olun.

     Şimdi yapacağımız işlemler ise ;


  • Kimliğinizin ön yüzü üste gelecek şekilde masanın üzerine koyun ve cep telefonu veya fotoğraf makinası yardımıyla fotoğrafını çekin. Yalnız günümüz makinaları yüksek çözünürlüklü çektiği için dosya boyutu çok büyük oluyor. Fotoğraf çektiğiniz cihazınızın megapikselini düşürüp öyle çekin. Mesela ben 3 Megapiksel'e düşürdüm ve 2000 x 1312 çözünürlükte çektim. Çok yüksek çözünürlük olursa site yüklememize izin vermez

  • Çektiğiniz fotoğraf üzerinde hiçbir oynama yapmadan JPEG formatında kaydedin. (Kırpma, TC numarasını karalama vs.. yapmayın) Mutlaka JPEG formatında olsun PNG ve diğer formatlarda kabul etmiyor

  • Evet fotoğrafınız hazırsa TMS'ye giriş yapınca sol üstte "Not Verified" yazısı olmalı ona tıklayın açılan fotoğraf yükleme ekranında fotoğrafınızı yükleyin ve gönderin. Şimdi o "Not Verified" yazısı "Pending" yazısına dönüşmüş olmalı. Yani artık kimlik doğrulama işlemimiz onay sürecine girdi. Onaylandığında ise "Pending" yazısı "Approved"e dönüşecek ve artık onaylı bir TMS hesabımız olmuş olacak. Eğer her şeyi makalemizde anlattığımız şekilde eksiksiz ve doğru yaptıysanız en geç 1 hafta içinde hesabınız onaylanacaktır.


     Onaydan sonraki TMS hesabının görüntüsünü aşağıdaki ekran görüntülerinden görebilirsiniz. Unutmadan hatırlatayım TMS her ne kadar PayPal ile yollarını ayırsa da ödemelerine anlık olarak devam ediyor. Şu an için PAYZA ve SOLIDTRUSTPAY destekliyor ve yakın zamanda direkt ATM'den para çekmek için kart gönderme hazırlığındalar. Sorularınızı bloğumuz üzerinden iletebilirsiniz. Görüşmek üzere...









Disqus Yorumları Yükle

0 yorum