27 Şubat 2016 Cumartesi

Yeni İnstagram ve Whatsapp Hesabı Açma?

Sosyal medya ve anlık mesajlaşma uygulamaları artık günlük yaşantımızın birer parçası oldular. Sosyal medyada arkadaşlarımızın paylaşımlarını takip ederken, anlık iletişim ve mesajlaşma uygulamaları ile her an haberleşebiliyoruz.
Whatsap aç, Instagram aç

Sosyal Medya ve İnstagram
Sosyal Medyanın en büyük paylarından birine sahip olan, kendine özgün işlevi ile şu an popüler sosyal medya sitelerinden birisidir. İnstagram'ı Facebook ve Twitter'dan ayıran bazı özellikler vardır. Diğer sosyal ağ hesaplarınızı hem bilgisayarda hem de akıllı cep telefonunuzda uygulama olarak kullanabiliyorsunuz ancak İnstagram web sitesi üzerinden resimlerinizi görüntülemenize izin vermesine rağmen tüm hizmetlerini mobil odaklı çalıştırmaktadır.  Fotoğraf paylaşmanın en güzel şekli İnstagram'dır. Bunun için insanlar arama motorlarında Instagram aç, İnstagram kaydolma gibi aramalar yaparak yeni bir İnstagram hesabı edinmeye çalışıyor. Aslında bir kaç kolay işlem sonunda Instagram hesabı açılabilir.

Cep telefonunuzun işletim sisteminin size sunduğu uygulama mağazasından Instagram uygulamasını indirip telefonunuza yükleyiniz.
Uygulamanın kurulumu bittiğinde otomatik olarak açılacak ve ilk karşılaştığınız ekranda size kayıt olabilme veya hesabınız varsa giriş yapabileceğiniz seçenekler sunar.

Kaydol seçeneğinden devam ederek bir e-mail adresi üzerinden veya facebook hesabınızı kullanıp kendinize bir kullanıcı adı ve şifre seçtikten sonra kayıt olabilirsiniz.

Hesabınız kayıt olduktan sonra profil resmi, Ad Soyad gibi bilgileri istediğinize göre girebilir ve Instagram hesabınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Artık Instagram'ın kullanıcılarına sunduğu tüm hizmetleri kullanarak güzel fotoğraflar paylaşabilirsiniz. Dilerseniz İnstagram hesabınızı Facebook hesabınızla ilişkilendirerek Instagram fotoğraflarınızı facebook hesabınızda da otomatik olarak paylaşabilirsiniz.

Anlık Mesajlaşma ve Whatsapp
Anlık mesajlaşma uygulamalarının son zamanlardaki en popüler olanı hiç şüphesiz ki Whatsapp'tır. Eskiden akıllı cep telefonları yok iken anlık mesajlaşma adı altında mesenger uygulamalarını kullanırdık. Gelişen mobil teknoloji sayesinde daha iyi daha hızlı ve daha kullanışlı Whatsapp hayatımıza girdi ve cep telefonlarımızın olmazsa olmaz uygulamalarından oldu.

Bana bir Whatsapp aç biz blog yazarlarının çevremizde en sık duyduğumuz cümlelerdendir.

Whatsapp hesabı açmak, Whatsapp'a kaydolmak oldukça kolay ve basittir.
Yine telefonunuzun işletim sistemine göre uygulama mağazasından Whatsapp uygulamasını indirerek yükleyiniz.
Uygulama yüklendikten sonra otomatik açılacak ve sizden bir cep telefonu numarası girmeniz istenecektir. Aktif olarak kullandığınız telefon numarasını girmelisiniz çünkü girdiğiniz cep telefonu numarasına aktivasyon kodu içeren bir mesaj gönderilecektir.

Aktivasyon işleminden sonra Whatsapp hesabınız açılmış olup, rehberinizde whatsapp kullananlar ile rahatlıkla iletişime geçebilirsiniz.
Resim ve videolar gönderebilir, ekte dosyalar, dökümanlar gönderebilir ve hatta dilerseniz ses kaydı yapıp gönderebilirsiniz.

İyi Bloglamalar dilerim.
Profesyonel Blogger


Disqus Yorumları Yükle

0 yorum