27 Ocak 2016 Çarşamba

Online Yemek Pişirme Hizmeti - Korr

İnternetten yemek siparişi vermek için bir çok internet sitesi var. Bu yazımda sizlere tanıtacağım yemek sipariş sitesi diğerlerinden farklı bir şekilde hizmet veriyor. Online Yemek Pişirme Hizmeti ile sevdiğiniz et çeşitlerinin güveç içerisinde çeşni ile, sebze ile pişirilip kapınıza kadar getirilmesi sağlanıyor.
korr.com.tr

İnternet'te Pişer, Sofra'ya Düşer!
Korr, basit bir web arayüzü ile her internet kullanıcısının kolayca belirlediği kriterlere göre odun ateşinde, güveç içerisinde yine sizin belirlediğiniz malzemeler ile pişme ve servis edilme süreçlerini yönetiyor. Slogan hizmetin özünü çok iyi bir şekilde tarif ediyor. İnternet'te pişer, sofraya düşer!

Et Yemeklerini Sevenler İçin!
Yemek yeme kültürü her geçen gün zayıflasa da böyle girişimler ve uygulamalar sayesinde yeni tatlar keşfedebiliyoruz. Et Yemekleriniz sevenler için gerçekten çok önemli bir hizmettir. Etin türü, çeşidi önemli değil, yemek istediğiniz eti seçiyorsunuz. Kırmızı et, Beyaz et, Balık ve hatta seçtiğiniz etin doğranma şeklini bile seçebileceğiniz bir sisteme sahip, örneğin kırmızı eti küçük başı mı, iri kuş başımı, kıyma mı? Ne şekilde kesilip doğranacağı tamamen sizin isteğinize göredir.

Usta Lezzetler Evinize Gelsin!
Hepimizin yemeklerini yemeklerini beğendiğimiz, yemeklerini yemekten keyif aldığımız mekanlar yada ustalar vardır. Her fırsat bulduğumuzda damak tadımızı şenlendiren o ustanın elinden çıkan yemekleri yemeye koşarız. İşte Korr, usta lezzetlerin kapımıza kadar gelmesini sağlayan bir hizmet. Özel olarak ve tamamen sizin isteklerinize göre hazırlanmış usul usul odun ateşinde pişmiş etleri evinize kadar servis ediyor.

Hangi Eti Nasıl İstersiniz?
Ne zaman ve hangi öğünde yiyeceğinizi belirledikten sonra hangi eti nasıl istediğiniz kısım ki bence işin keyifli yanı burasıdır. Hani bir restorana gideriz ve artık oranın müdavimlerinden olduğumuz için, mutfak kısmına kafayı uzatıp, ustaya az pişmiş, az tuzlu, yağ koyma kendi yağında pişsin gibi şeyler söyleriz ya, işte tam manasıyla böyle bir şey. Kırmızı et tercihiniz ise, dana eti, kuzu eti seçenekleri var. Beyaz et isteyenlere tavuk eti seçeneği var. Deniz mahsülünden vaz geçemem diyenlere de Norveç Somon'u, Levrek, Alabalık, Mercan, Çipura gibi balık çeşitleri var. Doğrama şeklini, etin yorgan çeşidini, yağ miktarını siz belirlersiniz.
korr.com.tr

Çeşnisini Nasıl İstersiniz?
Hangi eti nasıl ve ne şekilde yiyeceğinize karar verdiniz, sıra çeşinisine karar vermeye geldi. Çeşni miktarı için seçenekler var, dilerseniz çeşnisiz istersiniz, dilerseniz, yoğun çeşni, normal çeşni, az çeşni gibi seçeneklerden birisini tercih edebilirsiniz. Tuz miktarını konusunda da yoğun, olağan , seyrek gibi tercihler varken bununla beraber bu ölçülerin anlamını içeren açıklamalarda mevcut, mesela yoğun 1 yemek kaşığı baharatla karışık tuz miktarını, olağan 1 tatlı kaşığı tuz miktarını, seyrek ise bir çay kaşığı miktarını temsil ediyor.
korr.com.tr

Sebzesini Nasıl İstersiniz?
Eti belirlediniz, çeşinisine karar verdiniz, sıra sebzeleri seçmeye geldi. Çarliston biber, havuçi limon, domates, brokoli, kabaki patlıcan, soğan, sarımsak, dere otu, maydanoz, tere, bezelye, lahana, pırasa, patates, fasulye gibi zengin bir sebze mutfağı var. Dilediğiniz sebzeden dilediğiniz kadar ilave edebilirsiniz. Yine miktarlarını seyrek 50 gr, olağan 100 gr, yoğun 150 gr olacak şekilde belirleyebilirsiniz.
korr.com.tr

Servis ve Teslimat!
Her şey tamam, artık yemeğinizin pişirilmesinden sonra teslim süreci başlıyor. İki çeşit teslimat tipi var, birincisi kendiniz gidip yerinde teslim alırsınız ki bu size 10 tl indirim demektir, ikincisi ise belirttiğiniz adrese teslim edilmesini sağlayabilirsiniz. Yemeğiniz ile birlikte kağıt tabak, tahta kaşık ve tahta çatal da isteyebilirsiniz. Bence plastik malzemeden çok daha sağlıklı bir seçim olur.
korr.com.tr

Farklı Bir Deneyim!
Daha önce hiç görmediğiniz bir yemek sipariş etme servisi ile farklı bir deneyim yaşayabilir hatta müdavimlerinden olabilirsiniz. Yemek servisi konusunda en iyi alternatif olan Korr'u tercih edebilirsiniz. İster diyet yemekleri tercihiniz olsun, ister diyet bana göre değil, bol yağlı, bol baharatlı tercihiniz olsun. Kendi belirlediğiniz malzemelerden odun ateşinde, taş fırında, güveç içerisinde pişirilip sıcak bir şekilde kapınıza kadar teslim edilen bir yemeği kim reddedebilir?

Aileniz ile Mükemmel bir Akşam Yemeği Keyfi!
En 1 kg'lık et yani 4-6 kişinin rahatlıkla doyabileceği miktarda pişirim yapılıyor. Bunun anlamı ailenizle birlikte, dostlarınızla birlikte mükemmel bir akşam yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz. Yemek güveçte pişirildiği gibi kapınıza kadar güveçle birlikte sıcacık bir şekilde getiriliyor. Bu arada toprak ve su kullanılarak Kapadokya'da üretilen güveçte müessesenin hediyesidir :) Her şeyi ben mi seçeceğim? diyenlerdenseniz, ustabaşının tariflerini deneyerek sipariş, pişirme ve teslim süresini kısaltarak bu eşsiz lezzet deneyiminin keyfini yaşayabilirsiniz.

Korr'un Avantajları Nelerdir?

  • Menüden yemek seçmek yerine kendi yemeğinizi oluşturursunuz.
  • Hazır sipariş ettiğiniz yemeklerde tuz,baharat, yağ standart kullanılır. Korr'un bu hizmeti ile damak zevkinize göre belirleyebilirsiniz.
  • Bir çok hazır yemek servislerinde donmuş yiyecekler kullanılırken, Korr'da taze malzemeler kullanılır.
  • Ağır ağır taş fırında, odun ateşinde pişirildiği için, pişme işlemi oldu bittiye, yandı gittiye getirilmez.
  • Güveç içerisinde pişirilip teslimata kadar güveç içerisinde kaldığı için güvecin kolay soğumaması ile daha sıcak yeme imkanınız olur.
  • Müdavimleri arasına girdiğinizde %10 müdavim indirimine hak kazanırsınız.
  • Her şeyden önemlisi, evde hazırlanandan farksız olmasıdır.


Şimdilik Sadece İstanbul'da!
Korr'un online yemek pişirme hizmeti şimdilik sadece İstanbul'u kapsıyor. Zaten yeni bir girişim, kısa zaman içerisinde ağını genişleterek tüm Türkiye'ye yayılacağını umuyorum.

İstanbul'da oturanlar şimdilik bizlerden daha şanslılar.

İyi Bloglamalar dilerim.
Profesyonel Blogger
Vural Egemen SARIGÖZ

Disqus Yorumları Yükle

0 yorum