20 Ocak 2016 Çarşamba

Amerika Postam ile Amerika'dan Alışveriş

Amerika alışveriş
Ürünlerin veya en iyi markaların hep Amerika'da olduğunu ve Amerika'da yaşayanların ne kadar şanslı olduğunu düşünür dururuz. İnternetin hayatımıza girmesi ile birlikte günlük yaşam standartlarımızda değişti.

Amerika Postam isimli internet sitesi ile artık Amerika'dan istediğimiz her şeyi alabiliyoruz.

Amerika'dan Alışveriş!
Amerika Postam ile Amerika'dan kolay ve zahmetsiz bir şekilde, ürünlerinizin kapınıza kadar gelmesini sağlayabiliyorsunuz. 
Aklınıza gelebilecek her türlü ürünü, ne almak istiyorsanız hepsini Amerika Postam vasıtası ile alabiliyorsunuz. Kendileri internet sitelerinde çok güzel ve anlaşılır bir açıklama ile durumu özetlemişler.

Amerika'da bir arkadaşın olduğunu düşün. Türkiye'de bulamadığın ve ilgi alanıa giren alışveriş fırsatlarından seni haberdar eden, senin için alışveriş yapan, istersen senin adına ödeme de yapan, alışverişini daha az kargo ücreti ödemen için en uygun şekilde yeniden paketleyen, ve kargolayan, istersen depolayan, 3 günde eline ulaşmasını sağlayan güvenilir bir dost. Harika olmaz mıydı ?
 Amerika'dan Bir Adres Alın!
Amerika'dan alışveriş yapabilmek için ihtiyacınız olan tek şey, Amerika'dan bir adres almanızdır. İşte Amerika Postam size bu imkanı sağlıyor ve bunun yanı sıra bir çok ayrıcalıklara sahip oluyorsunuz. Bir çok Amerika menşeili marka Amerika dışına gönderim yapmıyor hal böyle olunca internet sitelerinde ürünlere bakmakla yetiniyoruz. Amerika Postam sayesinde edindiğimiz adrese gelen gönderilerimiz istediğimiz adrese kargolanıyor.
Sistemi anlayabilmeniz için bir ay ücretsiz üyelik ile deneme imkanınız bulunuyor.
Amerika alışveriş

Amerika Postam'ın Sağladığı Kolaylıklar!
Amerika Postam ile edindiğiniz Amerika adresini alış veriş yapacağınız sitelerin adres bölümüne girmeniz gerekiyor. Bu işlemden sonra dilediğiniz yerden dilediğiniz ürünü alabilirsiniz. Farklı sitelerden satın aldığınız gönderiler birleştirilerek size gönderilir. Paketleriniz olabildiğince küçültülerek daha az yer kaplaması sağlanır.Hacmi küçüldüğü içinde gönderi maliyeti düşer.
Ürünlerinizi ister hemen Türkiye adresinize isteyebilir, isterseniz bekleterek alacağınız başka ürünlerle birlikte gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
Tedarik ettiğiniz ürünün kırık, bozuk veya eksik olması gibi olasılıklara karşı Türkiye adresinize gönderim yapılmadan önce kontrol edilir ve sonra gönderim yapılır. Gönderim yapıldıktan sonra ürününüzde bir kusur varsa yine iade işlemlerinde size kolaylıklar sağlar.

Amerika'dan Neler Alabilirsiniz.
Giyim, spor malzemesi,teknoloji ürünleri, hobi malzemeleri ve daha bir çok ürünü kolaylıkla alabilirsiniz.Butik veya dünyaca bilinen markalardan kıyafet,ayakkabı, kitap, DVD, elektronik eşya, spor ürünleri satın alabilirsiniz.

Benim İçin Al Servisi!
Alış veriş yaptığınız sitelere ödemelerinizi kredi kartınızla yapabilirsiniz ancak bazı internet siteleri Amerika dışında bulunan kredi kartlarına ödeme imkanı sunmuyor işte tam bu noktada Amerika Postam'ın sağladığı başka bir kolaylık devreye girerek alış veriş işleminizi kolaylaştırıyor. Beğendiğiniz ve almak istediğiniz ürüne ait linki Amerika Postam asistanlarına bildirip sizin yerinize ödeme yapmasını sağlayabiliyorsunuz. Siz ödemeyi Amerika Postam'a yapıyorsunuz ve Amerika Postam almak istediğiniz ürünün ödemesini yaparak sizin yerinize satın almış oluyor.

Amerika Postam ile Amerika'dan alış veriş yapmak hem kolay hem de güvenlidir.

Daha fazla bilgi almak için, bir aylık ücretsiz denemek için Amerika Postam sitesini ziyaret edebilirsiniz.

''Amerika'daki alışveriş arkadaşın'' isimli kısa videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Disqus Yorumları Yükle

0 yorum